| Planificarea taberei | |||||||||
| Valea Verde – August 15- 20.08.2011 | |||||||||
| Nr.Crt. | Numele | Luni | Marti | Miercuri | Joi | Vineri | Sambata | ||
| 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | ||||
| 1 | Goron Lidia | ||||||||
| 2 | Goron Ghita | ||||||||
| 3 | Goron Valer | 2 | 2 | 2 | 2 | ||||
| 4 | Lupoian Ioan | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | ||
| 5 | Lupoian Dutu | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | 4 | ||
| 6 | Joldes Constantin | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | 2 | ||
| 7 | Popa Iurie | 1 | 1 | 1 | |||||
| 8 | Tamas Leontin | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||
| 9 | Plescan Avram | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | ||
| 10 | Sabau Marius | ||||||||
| 11 | Sabau Aurica | ||||||||
| 12 | Goron Dan | 2 | 2 | 2 | |||||
| 13 | Goron Marius | 2 | 2 | 2 | |||||
| 14 | Daniela și Cornel | 2 | 2 | 2 | |||||
| 15 | Joldes Mihai | 2 | 2 | 2 | |||||
| 16 | Tamas Marius + | 1 | 1 | 1 | |||||
| 17 | Tamas Costel | 2 | 2 | 2 | |||||
| 18 | Alte rude | 6 | 6 | 6 | 7 | 7 | 7 | ||
| TOTAL | 22 | 22 | 22 | 35 | 33 | 33 | |||
| MENIUL DETALIAT PE ZILE | |||||||||
| Ziua | Masa | Total P. | Meniul | ||||||
| 0 | 1 | 2 | 3 | ||||||
| LUNI | Pranz | Salata orientala | |||||||
| Cremvusti cu mustar | |||||||||
| Branza, rosii, gogosari | |||||||||
| Seara | 22 | Mazare boabe cu carnat | |||||||
| MARTI | Mic dejun | 22 | * Bufet suedez: salam sunca, pateu, rosii, oua, | ||||||
| dulceata, cascaval, unt, miere, cereale, lapte | |||||||||
| Pranz | 22 | Ciorbă de fasole verde | |||||||
| Spaghete cu carne tocata | |||||||||
| Seara | 22 | Mamaliga cu branza si smantana | |||||||
| MIERCURI | Mic dejun | 22 | Bufet suedez * | ||||||
| Pranz | 22 | Supa de pui cu taiatei | |||||||
| Orez cu carne de porc și varza calita | |||||||||
| Salata de cruditati | |||||||||
| Seara | 22 | Cartofi natur cu pulpe de pui, salata de varza | |||||||
| JOI | Mic dejun | 35 | Bufet suedez * | ||||||
| Pranz | 35 | Ciorba taraneasca | |||||||
| Piept de pui la gratar, slanina, mici, usturoi, salata | |||||||||
| Seara | 35 | Mamaliga cu ciulama de ciuperci | |||||||
| VINERI | Mic dejun | 33 | Bufet suedez * | ||||||
| Pranz | 33 | Cioarba de cartofi cu afumatura | |||||||
| Placinte sau gogosi | |||||||||
| Seara | 33 | Cartofi piure cu chiftelute marinate | |||||||
| SAMBATA | Mic dejun | 33 | Bufet suedez * | ||||||
| Pranz | 33 | ||||||||
| Seara | PLECARE | ||||||||
| Regulament | |||||||||
| *- Cazarea are loc in regim de tabara cu autogospodarire! | |||||||||
| *- Fiecare persoana trebuie sa-si aduca lenjerie de pat: | |||||||||
| * Ceraceaf, fata de perina, pilota (invelitoare pentru patura) sau sac de dormit | |||||||||
| *- Se va numi o bucatareasa care gateste pentru toti! | |||||||||
| *- Alimentelele se cumpara in mod centralizat si se imparte costul pe numar de persoane | |||||||||
| *- Nu obligatoriu, ci numai cine are disponibil: | |||||||||
| *- slanina, oua, pastai, dulceata, muraturi, fructe sau ce crede! | |||||||||
| Nota! | Va rugam sa comunicati orice observatii, preferinte, modificari de situatie! | ||||||||
| Domul sa va ajute si sa va pazeasca in calatorie! | |||||||||
| Va asteptam cu drag! | |||||||||
Comunitatea Crestina Evanghelica Harul
Biserica HARUL Zalau