2007-03-09

Stiri din misiunea Bisericii HARUL din Zalau

 

Misiune la SIBIU
 
ISUS … le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ. Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh. Şi învăţaţi-ipăzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu Sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” – Matei 28:18-20.
 
Vineri, 22 februarie 2008, un grup de 15 persoane din Biserica HARUL din Zalău, la invitaţia Bisericii Penticostale din Sibiu, au participat la o seară de rugăciune prelungită. Întâlnirea a fost condusă de pastorii Bisericii, respectiv fratele Târlea şi Brie. Primul moment de rugăciune a început la orele 20 şi s-a încheiat după miezul nopţii, la ora 1:30. Au participat aproximativ 600 de persoane dintr-un mediu interconfesional lărgit. Grupul de laudă din Zalău a fost condus de fratele Dan Ille. Au depus mărturii fratele Cristi Lorintz şi sora Rodica Bercian Jr., iar mesajul evanghelic a fost susţinut de către fratele Constantin Joldeş.
 
 
Botez nou testamental la Biserica „HARUL” Zalău
Duminică, 6.01.2008, la Biserica Creştină Evanghelică „HARUL” din Zalău a avut loc un botez nou testamental. Au participat peste 700 de persoane dintr-un mediu creştin interconfesional. S-au botezat 21 de persoane. Botezul a fost oficiat de către fratele pastor Constantin JOLDEŞ şi fratele prezbiter Ioan SABĂU.
 
 
Misiunea Bisericii HARUL la SUCEAVA
În perioada 15-18 Noiembrie 2007, un grup de 19 persoane, însoţiţi de păstorul Bisericii – fratele Constantin JOLDEŞ, au făcut o misiune evanghelică în localitatea Suceava. Grupul de lauda şi închinare a fost condus de fratele Dan ILLE. Întâlnirile au avut loc într-un cadru interconfesional, respectiv în trei biserici penticostale, două la creştini după evanghelie şi una baptistă. Slujirea a constat într-un bogat timp de închinare prin laudă şi rugăciune, marturii ale unor tineri cu vieţi schimbate de puterea Duhului Sfânt şi mesaje evanghelice. Harul şi ungerea Duhului Sfânt în acest timp a fost aşa de mare încât s-au predat Domnului peste 110 tineri. Binecuvântat să fie Donul pentru o aşa mare biruinţă!
 
 
Un nou punct de misiune la CIZER
Din 1.01.2008, Biserica HARUL a deschis un nou punct de misiune în localitatea CIZER, Judeţul SĂLAJ. Coordonarea acestui lucrări va fi făcută de fratele Gheorghe BODEA.
 
 
Misiunea Bisericii HARUL în BELGIA
În perioada 15-16 Decembrie 2007, un grup de 8 persoane au făcut o misiune evanghelică în BELGIA. Grupul de lauda şi închinare a fost condus de fratele Dan ILLE, iar mesajele evanghelice au fost susţinute de fratele Dan BERCIAN. Întâlnirile au avut loc în cadru Bisericii Penticostale din BRUXELLES. Slujirea a constat într-un bogat timp de închinare prin laudă şi rugăciune, marturii ale unor fraţi cu vieţi schimbate de puterea Duhului Sfânt şi mesaje evanghelice. Puterea Duhului Sfânt a însoţit această lucrare încât la una din întâlniri, în timpul ungerii cu undelemn, a fost vindecată o persoană de diabet. Apoi, a doua întâlnire susţinută în biserică s-a transformat într-o seară de stăruinţă unde au fost botezate cu Duhul Sfânt 12 persoane, din care unele erau din biserici baptiste şi creştine după evanghelie. Toată lauda se cuvine a fi dată Domnului!