2009-10-28

Scoala Internationala de Ucenicie 2010

Hai la Scoala de Ucenicie care te va echipa sa duci Evanghelia generatiei tale!
Scoala Internationala de Ucenicie incepe in ianuarie 2010, dureaza 5 luni: 3 luni teorie, 2 luni misiune national si international in: Africa, India, Asia, Macedonia, Republica Moldova. Profilul Evanghelizarea Tinerilor.
TPM

Scoala Internationala de Ucenicie – SIU (numita international Discipleship Training School) te ajuta cu sprijinul unor profesori si misionari cu experienta din tara si strainatate:
– sa-L cunosti mai bine pe Dumnezeu si caracterul Lui: sa dezvolti o relatie intima cu El, sa intelegi planul Lui de salvare a omenirii; sa-ti descoperi personalitatea, darurile si identitatea ta in Hristos; si sa-ti dezvolti caracterul .
– sa-L faci cunoscut pe Dumnezeu: vei castiga experienta in misiunea locala si internationala: evanghelizare prin sport, coregrafie, lucru cu copii/tineri, marturii, ajutorare, implicare in biserici etc

Perioada:10 ianuarie – 6 iunie 2010
Locatia: partea teoretica (3 luni) -cazarea se face obligatoriu in Casa Natiunilor de la Tineri Pentru Misiune Medias, jud Sibiu, Romania; etapa practica (2 luni) va fi formata din misiuni in diverse locuri din Romania si in alte tari.  
Limba: romana/ engleza

DETALII DESPRE SIU:
Aceasta scoala este acreditata de Universitatea Natiunilor (U.N.), care este parte a organizatiei internationale Tineri Pentru Misiune (Youth With a Mission). Universitatea Natiunilor este o forma de invatamant crestina interconfesionala si are sedii in peste 140 de tari de pe cele 5 continente. Pentru SIU se primesc 20 credite si se pot continua studiile in alte cursuri ale U.N. pentru finalizarea unei facultati.

1. Etapa teoretica:
Este organizata pe module saptamanale. Fiecarei saptamani ii este dedicata o anumita tema care se va preda dimineata.
Vei participa la intalniri zilnice de rugaciune/ studiu biblic/ inchinare, munca practica, citirea/ vizionarea unor materiale despre misiune, scrierea unui Jurnal creativ si alte surprize. Vei mai avea oportunitatea sa slujesti in diferite grupuri de tineri si in biserici (local).

2. Etapa practica:
Misiune externa – locatii posibile in 2010: India, Africa (evanghelizare, sprijin in proiecte sociale), Macedonia (evanghelizare si lucru cu biserici nou plantate), Serbia, Romania – se va merge in sudul tarii Draganesti-Olt; Republica Moldova.