2009-07-15

Dan CIUPE – Ganduri despre conferinta fratelui Zac Poonen – iulie 2009

O ploaie sfântă peste suflete însetate


 

 

Prin slujirea fratelui nostru drag Zac Poonen din India peste care Dumnezeu a lăsat o ungere deosebită, Duhul Sfânt a cercetat în mod profund toţi participanţii prezenţi la conferinţa organizată de catre biserica nostră.

Printre cei prezenţi la conferinţă cu care ne-am bucurat de revărsarea harului îmbelşugat al lui Dumnezeu au fost fraţi din Medgidia, Constanţa, Piteşti, Braşov, Arad, Timişoara, Buzău, Suceava, Galaţi, Baia Mare, Cluj, Oradea, precum si alţi fraţi din biserici locale dar şi fraţi veniţi de peste hotare. Peste toţi Duhul lui Dumnezeu s-a revărsat ca şi în ziua cincizecimi, luând fiecare inima şi turnând în ea dorinţa de a trăi pe pământ la fel cum a trăit Isus.

Întâlnirile au avut loc Biserica Creştină Evanghelică „HARUL” Zalău, cu exceptia întâlnirii programate pentru vineri seara când întâlnirea s-a ţinut la Casa Municipală de Cultură din Zalău, într-o sală arhiplină, mulţi din cei ce au venit la această întâlnire ne mai găsind loc pe scaune. Întâlnirea a avut un caracter de evanghelizare.

La întâlnirea programată duminică dimineaţa am asistat la o nunta care a avut loc în biserică, mesajul învăţăturii fratelui Zac Poonen a fost unul specific de nunta, mesaj prin care Duhul lui Dumnezeu a vorbit fiecărei familii, simţindu-mă şi eu în acele momente cuprins de cercetarea Domnului.

La sfârşitul fiecărei întâlniri, toţi participanţi au avut ocazia să adreseze întrebări fratelui Zac .

Ne-am despărţit marţi la amiază de fratele Zac şi de soţia acestuia Annie, având mulţi dintre noi feţele triste dar în inimi un foc care nu se mistuie , un foc care s-a aprins în fiecare dintre noi, determinând mulţi fraţi să i-a decizii noi.

Ne-am rugat pentru ei şi i-am încredinţat în Mâna Domnului, acolo de unde nimeni şi nimic nui poate smulge.

Rugăciunea noastră este ca DOMNUL să ajute fiecare participant sa trăiască o viaţă cerescă pe pământ, biruind zi de zi ispita şi păcatul prin RÂUL de HAR turnat de sus.


În final vă oferim posibilitatea sa împărtăşiţi cu noi felul în care aţi fost binecuvântaţi la aceste întâlniri.


Multe binecuvântari cereşti!


Dan Ciupe